ESCAPE LUX + SWIRL

€ 32,00
SKU
RF0A3FEVBLW

21% Inclusief BTW, exclusief verzendkosten

Size guide
Shipping & Returns

Verzending: De producten worden binnen 24-48 uur geleverd. Bestellingen die wij na 17.30 uur op vrijdag en op zaterdag en zondag ontvangen, worden op de daaropvolgende maandag verwerkt. De verzendkosten gaan voor rekening van de klant.

Retourzendingen: Retourzendingen kunnen binnen 14 werkdagen na ontvangst van de producten plaatsvinden.

Customer Care

U bereikt onze klantenservice van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 13.00 uur en van 14.00 tot 18.00 uur (MEZ) via het nummer +39 041 8380025 of via customercare@reef.eu.

De geheel nieuwe Reef Escape Lux + Swirl biedt meer veelzijdigheid aan een reeds revolutionaire sandaal. Met een bredere vorm, meer kussen onder je voeten en een veelkleurig rubberen voetbed, zorgt de Reef Escape Lux + Swirl ervoor dat je in de juiste richting draait.
  • Het kenmerkende rubberen voetbed van Reef voor comfort / Bredere vorm met ruime breedte voor een breed scala aan pasvorm / 100% PVC-vrije sandaal / TPU-taps toelopende riem voor extra ondersteuning / Anatomische steun voor stabiliteit en ondersteuning / 3D-textuur voor betere grip / Slijtvaste mat binnenriempje / Ovaal teenstijlontwerp voor meer comfort tussen de tenen / Gepatenteerd Reef-ontwerp om de neusstijl te versterken / Hiel tot teen offset voor natuurlijke houding / Geteste treksterkte voor hogere slijtagebestendigheid

WATER FRIENDLY
Maak je klaar voor een wateravontuur. Van het strand naar een meer of juist lekker gezellig bij het zwembad, deze stijl heeft geen problemen met spetters

ARCH SUPPORT
Uitgerust met een anatomische steunzool om je tijdens ieder avontuur prettig te begeleiden

PVC FREE
Wij hebben dit product zonder PVC gemaakt, wat betekent dat het beter is voor het milieu