REEF BANYAN 2 SE

€ 70,00
SKU
RF0A3FE3BLA

21% Inclusief BTW, exclusief verzendkosten

Size guide
Shipping & Returns

Verzending: De producten worden binnen 24-48 uur geleverd. Bestellingen die wij na 17.30 uur op vrijdag en op zaterdag en zondag ontvangen, worden op de daaropvolgende maandag verwerkt. De verzendkosten gaan voor rekening van de klant.

Retourzendingen: Retourzendingen kunnen binnen 14 werkdagen na ontvangst van de producten plaatsvinden.

Customer Care

U bereikt onze klantenservice van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 13.00 uur en van 14.00 tot 18.00 uur (MEZ) via het nummer +39 041 8380025 of via customercare@reef.eu.

De vernieuwde Reef Banyan 2 is gearriveerd! Wandel in stijl met het nieuwe premium suède bovenwerk van de Reef Banyan 2 SE. Het bevat een groot aantal dynamische details, zoals een dubbel gewikkelde gevulkaniseerde tape voor extra duurzaamheid, door compressie gevormde EVA-inlegzool met extra ondersteuning van de voetboog en een gegoten rubberen buitenzool met swellular.
  • Bovenwerk van premium suède
  • Dubbel ingepakte gevulcaniseerde taping voor extra duurzaamheid
  • Door compressie gevormde EVA-inlegzool met extra ondersteuning van de voetboog
  • Gegoten rubberen buitenzool met swellular tractie
CUSHION
Geef uw voeten de hele dag door prettig comfort met het zachtste voetbed dat we hebben. Ons gekussend rubber is gemaakt van een super zacht EVA schuimsamenstelling die ultiem comfort en een grote vering van de voet biedt