REEF ROVER LOW LE

€ 90,00
SKU
RF0A3OMMBUR

21% Inclusief BTW, exclusief verzendkosten

Size guide
Shipping & Returns

Verzending: De producten worden binnen 24-48 uur geleverd. Bestellingen die wij na 17.30 uur op vrijdag en op zaterdag en zondag ontvangen, worden op de daaropvolgende maandag verwerkt. De verzendkosten gaan voor rekening van de klant.

Retourzendingen: Retourzendingen kunnen binnen 14 werkdagen na ontvangst van de producten plaatsvinden.

Customer Care

U bereikt onze klantenservice van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 13.00 uur en van 14.00 tot 18.00 uur (MEZ) via het nummer +39 041 8380025 of via customercare@reef.eu.

Krijg het beste van alle werelden met de Reef Rover Low LE! Het premium bovenwerk van metallic leer maakt een moeiteloze fashion statement terwijl de swellular-technology zorgt voor comfort, ondersteuning en tractie voor je actieve en drukke levensstijl. Voorzien van gewaxt touw met kantdetails en constructie met door compressie gevormde drievoudige dichtheid is deze stijl ideaal voor elke gelegenheid.
  • Swelluar-technology
  • Bovenwerk van premium metallic leer
  • Gewaxt touw met kantdetails
  • Constructie met door compressie gevormde drievoudige dichtheid
  • Comfort, ondersteuning en tractie
  • Rubberen buitenzool met swellular tractie

SWELLULAR
Opgebouwd rond drie lagen innovatief materiaal: een bijzonder zachte, gevormde schuimstof bovenzool voor direct comfort, een tussenzool met medium density voor een duurzame ondersteuning en een rubberen high density buitenzool voor tractie, bescherming en duurzaamheid

ARCH SUPPORT
Uitgerust met een anatomische steunzool om je tijdens ieder avontuur prettig te begeleiden