REEF ROVER LOW

- Niet op voorraad -
SKU
RF003185SNT

21% Inclusief BTW, exclusief verzendkosten

Shipping & Returns

Verzending: De producten worden binnen 24-48 uur geleverd. Bestellingen die wij na 17.30 uur op vrijdag en op zaterdag en zondag ontvangen, worden op de daaropvolgende maandag verwerkt. De verzendkosten gaan voor rekening van de klant.

Retourzendingen: Retourzendingen kunnen binnen 14 werkdagen na ontvangst van de producten plaatsvinden.

Customer Care

U bereikt onze klantenservice van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 13.00 uur en van 14.00 tot 18.00 uur (MEZ) via het nummer +39 041 8380025 of via customercare@reef.eu.

De Reef Rover Low is de prettige, veelzijdige schoen voor een levensstijl langs de kust, van het kijken naar het surfen of een pauze in een koffietentje, voor ontdekkingstochten, en voor op reis maar ook op de bestemming. De basis voor onze Coastal Cruisers Collectie is dat ze gemaakt zijn met een premium canvas bovenkant met micro-suède details. Met de Reef SWELLULAR TECHNOLOGIE met onze rubberen buitenzool met geprofileerd patroon dat een afdruk van de golven van de oceaan achterlaat. Deze herenschoenen hebben een met druk gevormde triple density constructie voor direct comfort, steun en tractie.
  • Premium canvas bovenkant
  • Onder druk gevormde, triple density constructie
  • Suède en leren details
  • Swellular tractie rubberen buitenzool

SWELLULAR
Opgebouwd rond drie lagen innovatief materiaal: een bijzonder zachte, gevormde schuimstof bovenzool voor direct comfort, een tussenzool met medium density voor een duurzame ondersteuning en een rubberen high density buitenzool voor tractie, bescherming en duurzaamheid

ARCH SUPPORT
Uitgerust met een anatomische steunzool om je tijdens ieder avontuur prettig te begeleiden