ORTHO COAST WOVEN GREY/OLIVE

€ 70,00

SKU: CI2746

Niet meer beschikbaar

Kleur: GREY/OLIVE
Alle maten van dit product zijn uitverkocht

Maattabel:

Maatadvies

Uitverkocht

Verzending: 
Een bestelling wordt in de regel binnen 24 uur (binnen opeenvolgende werkdagen) door ons aangeboden ter verzending bij DHL. Nadat uw bestelling door DHL bij ons is opgehaald ontvangt u een Track & Trace code. Houdt u er wel rekening mee dat het enkele uren kan duren voordat deze link werkt. 

Bezorgproces DHL
Nadat u uw bestelling hebt geplaatst, ontvangt u van DHL een email. Dan heeft u direct online de keuze voor bezorgdatum, tijdvenster en locatie. De dag voor bezorging ontvangt u een email met het geplande bezorgmoment. Komt dat moment toch niet goed uit, dan kunt u direct online een ander moment of locatie kiezen (tot 23:59 uur).
U kunt ook aangeven het pakket rechtstreeks bij de buren af te laten leveren. Zorgt u er dus voor dat u uw e-mailadres duidelijk invult. 
Klik hier voor de complete verzendmethode.

Verzendkosten

Gratis verzending vanaf €50!
Bij bestellingen onder €50: 
Nederland = €5 
België, Luxemburg, Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk = €7 
Spanje en Italië = €10

Retourzendingen:

Retourzendingen kunnen binnen 14 werkdagen na ontvangst van de producten plaatsvinden. Klik hier voor de complete retourprocedure
Gratis retourneren: Nederland, België en Luxemburg 
Voor eigen rekening: Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk, Spanje en Italië


U bereikt onze klantenservice van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 16.00 uur via het nummer +31 30 6879297 of via customercare@reef.eu.

Hier worden je voeten blij van: Houd rekening met je onderdanen. Maar zet ze niet voor gek. De Ortho Woven voldoet aan al je wensen: perfecte ondersteuning in een fraaie verpakking. De soepele geweven band is gemaakt van gerecyclede plastic flessen. Met een diepe hielvorm, extra ondersteuning voor de voetboog en een streepvrije rubberen zool. Voor voeten die hun rust hebben verdiend.

ARCH SUPPORT

Uitgerust met een anatomische Arch Support om je tijdens ieder avontuur prettig te begeleiden
  • Straps Made From 100% Recycled PET
  • Enhanced Arch Support and Deep Heel Cupping 
  • Non-marking Rubber Outsole

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste acties, collecties en meer!