REEF NEWPORT WOVEN GREY

€ 35,00

SKU: CI3756

Kleur: GREY
Maat

Maattabel:

Maatadvies

Verzending: 
Een bestelling wordt in de regel binnen 24 uur (binnen opeenvolgende werkdagen) door ons aangeboden ter verzending bij DHL. Nadat uw bestelling door DHL bij ons is opgehaald ontvangt u een Track & Trace code. Houdt u er wel rekening mee dat het enkele uren kan duren voordat deze link werkt. 

Bezorgproces DHL
Nadat u uw bestelling hebt geplaatst, ontvangt u van DHL een email. Dan heeft u direct online de keuze voor bezorgdatum, tijdvenster en locatie. De dag voor bezorging ontvangt u een email met het geplande bezorgmoment. Komt dat moment toch niet goed uit, dan kunt u direct online een ander moment of locatie kiezen (tot 23:59 uur).
U kunt ook aangeven het pakket rechtstreeks bij de buren af te laten leveren. Zorgt u er dus voor dat u uw e-mailadres duidelijk invult. 
Klik hier voor de complete verzendmethode.

Verzendkosten

Gratis verzending vanaf €50!
Bij bestellingen onder €50: 
Nederland = €5 
België, Luxemburg, Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk = €7 
Spanje en Italië = €10

Retourzendingen:

Retourzendingen kunnen binnen 14 werkdagen na ontvangst van de producten plaatsvinden. Klik hier voor de complete retourprocedure
Gratis retourneren: Nederland, België en Luxemburg 
Voor eigen rekening: Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk, Spanje en Italië


U bereikt onze klantenservice van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 16.00 uur via het nummer +31 30 6879297 of via customercare@reef.eu.

De geweven bandjes van de Newport Woven geven de slipper een casual feel en zijn gemaakt van gerecyclede plastic flessen. Zo help je moeder natuur ook een handje. De bandjes bieden je voeten meer ruimte en comfort, het kenmerkende superlichte voetbed ondersteunt de voetbogen en de slippers hebben een lichte, duurzame zool van sterk foam.

ARCH SUPPORT

Uitgerust met een anatomische Arch Support om je tijdens ieder avontuur prettig te begeleiden

PVC FREE

Wij hebben dit product zonder PVC gemaakt, wat betekent dat het beter is voor het milieu
Bandjes bij de wreef gemaakt van 100% gerecycled plastic materiaal. Afkomstig van door consumenten gebruikte plastic flessen.|Licht, zacht en meeverend EVA-voetbed met voetboogondersteuning|Lichte en bijzonder duurzame EVA-zool met hoge dichtheid|

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste acties, collecties en meer!